Dupa cum bine stim, in zilele noastre exista din ce in ce mai putini oameni zdraveni la cap. Mai jos va dam si dovada. Daca raspundeti la cele trei intrebari, cat se poate de logice, va numarati printre exceptii. Daca nu raspundeti, nu va speriati… Va numarati printre toti ceilalti! Tinem sa precizam ca testul este propus de un medic psihiatru si se aplica inainte de internarea in ospiciu.

După cum bine știm, în zilele noastre există din ce în ce mai puțini oameni zdraveni la cap. Mai jos vă dăm și dovada. Daca răspundeți la cele trei întrebări, cât se poate de logice, vă numărați printre excepții. Dacă nu răspundeți, nu vă speriați… Vă numărați printre toți ceilalți! Ținem să precizăm că testul este propus de un medic psihiatru și se aplică înainte de internarea în ospiciu. 1. Doctorii îți arată o cadă plină cu apă, o cană și o găleată. Tu ce alegi, ca să golești cada? 2. Sunt 3 camere. Ești obligat să intri într-una dintre ele, dar trebuie să

supraviețuiești: – camera 1 – plină cu criminali înarmați până-n dinți, care te-ar face franjuri imediat – camera 2 – plină cu lei nemâncați de 5 ani – camera 3 – plină cu gaz toxic 3. Ce este o dată într-un minut, de două ori într-un moment și niciodată într-o sută de ani? Răspunsuri (le știați, nu-i așa?): 1. Scoți dopul de la cadă. 2. Camera 2. Un leu nemâncat de 5 ani este mort. 3. Litera M.