Nu exista imposibil pentru gargaune, daca nu el este cel care trebuie sa rezolve problema! Cere-i orice, dar absolut orice si va sti cum sa te refuze cu maxima eleganta.

Gargaunele (1-31 martie)

Nu exista imposibil pentru gargaune, daca nu el este cel care trebuie sa rezolve problema! Cere-i orice, dar absolut orice si va sti cum sa te refuze cu maxima eleganta. Doctrina dupa care se calauzeste? Oriunde vei merge, acolo vei ajunge!

Licuriciul (1-28 februarie)
Fire intreprinzatoare, licuriciul iti poate obtine orice, daca in magazinul respectiv nu sunt camere de supraveghere. Scapa usor de rigorile legii, daca judecatorul il lasa sa iasa cateva minute intr-o piata aglomerata, ca sa faca rost de bani pentru cautiune. Principiul lui?
Nu lasa pe maine ce poti sterpeli azi!

 

Buburuza (1-30 aprilie)
N-ai cum sa te plictisesti in compania unei buburuze! Toti cei nascuti sub acest semn evita compania! Daca, totusi, te accepta, inseamna ca au urgent nevoie de ajutorul tau, situatie in care e recomandat sa-ti uiti portofelul acasa. Deviza buburuzei: oamenii se impart in doua mari categorii – cei care stiu sa numere si cei care nu stiu sa numere.

Carabusul (1-31 ianuarie)
Cei nascuti in aceasta zodie sunt deosebit de suspiciosi. Cand traverseaza strada, nu se uita doar in stanga si in dreapta, ci si in sus. Inainte de a fuma o tigara, o desfac si examineaza calitatea tutunului, iar cand se intalnesc cu o fata ii cerne fericitei recomandari de la cel putin trei amanti anteriori. O caracteristica: n-au incredere in femei si nici atat in barbati.