ATENŢIE, ROMANI! EXTRATERESTRII VOR SA NE INVADEZE…

SUNTEM SINGURI IN UNIVERS?
Cele ce urmează sunt întâmplări relatate reporterilor ”NASTRATIN” de către persoane a căror onestitate este mai presus de orice îndoială. Mai mult decât atât, aceeaşi temă ne-a fost relatată de surse diferite şi nu am putut constata deosebiri esenţiale între variante, ceea ce ne-a convins, o dată în plus, de autenticitatea lor. Să parcurgem aceste mărturii șocante (care confirmă avertismentele savanților NASA, Seth D. Baum, Jacob D. Haqq-Misra și Shawn D. Domagal-Goldman, în ceea ce privește invazia extraterestră):

UN OBIECT STRANIU
Mergând pe Valea Gârboavei, în căutarea unei oi rătăcite de turmă, ciobanul B.C. a rămas înmărmurit de uimire, în clipa în care a văzut-o. Oaia se găsea într-o poiană. Avea blana zdrenţuită, plină de scaieţi, şi privea fascinată o sferă de culoare azurie, de mărimea unei mingi de fotbal. Sfera se afla în iarbă şi emitea o lumină foarte slabă. Strigând-o pe nume, proferând chiar injurii la adresa ei, B.C. a putut constata că oaia avea auzul grav vătămat. Apelând la ajutorul câtorva lovituri meşteşugite de ciomag, ciobanul şi-a dat imediat seama că din sensibilitatea anterioară a patrupedului nu mai rămăsese nimic. B.C. a avut atunci ideea de a acoperi ochii animalului cu o basma curată şi astfel, docilă, oaia a putut fi dirijată înapoi spre turmă. Când ciobanul s-a întors însoţit de câţiva specialişti la locul cu pricina, sfera dispăruse împreună cu o jumătate de turmă. În aceeaşi săptămână, oaia, care devenise foarte melancolică, nu mai mânca şi behăia mereu jalnic, a decedat în mod inexplicabil. La autopsie, singurele leziuni interne descoperite au fost cele provocate de cioban.

DISPARIŢII INEXPLICABILE
În vreme ce dădea de mâncare la raţe, pensionara M.D., din comuna Vişina, a constatat cu stupoare că, pe măsură ce îngurgita grăunţele, una dintre ele a căpătat o strălucire bizară. Raţa a dispărut, cu un pocnet sec într-un nor incandescent, spre groaza bătrânei. Celelalte raţe, foarte stresate, au refuzat cu obstinaţie orice fel de hrană.

O URMĂRIRE MISTERIOASĂ
Venind spre casă de la o nuntă, M.M. din Popeşti a remarcat prezenţa unui obiect ciudat, asemănător cu o folie de aluminiu. Obiectul îl urmărea, ascunzându-se după copaci. În momentul în care M.M. a încercat să se apropie de el, bicicleta pe care o conducea a încetat să mai răspundă la comenzi şi orice încercare de a o repune în funcţiune s-a dovedit zadarnică, până în clipa în care ciudatul obiect a dispărut spre pădure. În acest moment, M.M. a adormit la ghidon. El nu-şi poate explica modul cum a ajuns într-un spital din Constanţa, la secţia „Ghips total” .

BIZARA APARIŢIE DE PE ACOPERIŞ
Fiind solicitat de un vecin să dea o mână de ajutor la repararea unui acoperiş, O.P. din Breaza se afla în după-amiaza zilei de 25 august a.c. la acest vecin pe magazie şi astupa cu smoală fisurile provocate de intemperii. Uitându-se mai atent la recipientul pe care îl folosea, a observat oglindindu-se în smoală, figura încruntată a unui omuleţ de culoare verde. Întâi a crezut că e vecinul, drept pentru care l-a întrebat dacă are de făcut vreo observaţie în legătură cu calitatea muncii prestate. Contrariat de faptul că i s-a răspuns într-o limbă pe care nu o mai auzise vreodată, O.P. a executat brusc o mişcare necontrolată cu genunchiul, răsturnând ligheanul cu smoală fierbinte jos în curte, peste soacra vecinului, care aţipise la umbră. Ulterior, acuzat fiind de către soţia acestuia că ar fi consumat în dimineaţa acelei zile o importantă cantitate de băuturi alcoolice, a dat o descriere atât de minuţioasă a straniului vizitator, încât, la rugăminţile oamenilor de ştiinţă deplasaţi la faţa locului, vecina şi-a retras plângerea, contra unui abonament la fitness.

OASPEŢI DIN ALTE GALAXII
A.Z. din Plopșor smulgea buruieni în gradină, când a auzit o muzică cerească venind de undeva, dinspre magazia cu porumb. Bănuind prezenţa unui hoţ, a alergat în casă pentru a-şi procura un facăleţ. Nu mică i-a fost uimirea constatând că are oaspeţi. În bucătarie, la masă, stăteau doi omuleţi verzi, care jucau un joc necunoscut. A.Z. l-a identificat a fi foarte asemănător cu ”Popa prostu”. Un al treilea omuleţ cotrobăia, cu febrilitate, prin frigider. La somaţiile bătrânului, cei trei omuleţi au dispărut, în mare grabă, cu o bucată de salam, lasând în urmă un miros greu de hidrogen sulfurat.

O.Z.N.-URI?
În seara zilei de 23 august a.c., în jurul orei 20,30, octogenara O.M. din Strechea tocmai efectua la circa 12.000 m altitudine, un zbor de agrement cu avionul pe care şi-l construise singură, din coceni de porumb. Se grăbea spre casă, unde intenţiona să-şi facă o clismă, când a remarcat că o formaţie de 12 corpuri semisferice o urmăreşte îndeaproape. A încercat să scape executând o coborâre în picaj de aproape 2.000 m, dar ciudatele nave, care emiteau o lumină orbitoare, nu au slăbit-o o clipă. Acele panoului de comandă al avionului o luaseră razna, iar busola de la bord, în loc de nord, indica ora exactă. Avionul a început să scârţâie din toate încheieturile, motorul s-a oprit şi a început apoi să meargă în sens invers, după care rezervorul cu carburant a dispărut, pur şi simplu. Bătrâna s-a salvat în ultima clipă, aruncându-se în gol cu o paraşută improvizată în grabă, dintr-o pungă de material plastic, în care adunase în dimineaţa acelei zile, flori de sunătoare, un excelent leac contra constipaţiei.

ÎN LOC DE CONCLUZII
Este limpede, dragă cititorule, că bogăţiile țării noastre au atras deja privirile hulpave ale aventurierilor din alte galaxii. Aceşti barbari încearcă pe toate căile să ne subjuge. Dacă, încă, mai suntem stăpâni pe comorile patriei, aceasta se datorează numai politicii înţelepte duse de autoritățile centrale și locale, menită să descurajeze din start pe orice ”auslander” care ar vrea să jefuiască România…